Ouderpagina

De Snaters

Onze speelzaal is sinds maart 2005 gevestigd in  o.b.s. “De Driemaster”.

Twee lokalen zijn verbouwd tot een mooie speelzaal en voorzien van een erker, waarin de peuters naar hartenlust kunnen spelen en “lezen”.

Onze accommodatie is voorzien van een entree met kapstokjes, een ruime speelzaal met vloerverwarming, een toilet/doucheruimte voor de peuters met een commode waar de nog luierdragende kinderen kunnen worden verschoond. Er is een magazijn en een keuken/kantoorruimte voor het personeel.

Buiten is het speelplein afgescheiden van het plein van de groepen 1 en 2 van de basisschool. Het plein heeft een buitenberging, een zandbak, een glijbaan en genoeg ruimte om te fietsen, te steppen, te krijten enz.

De Ukkepuk

De Ukkepuk is gesitueerd in Boven-Hardinxveld en is onderdeel van IKC Merwede. Een gedeelte van dit gebouw bestaat uit een prachtige speelruimte voor de peuters, waarbij een mooie natuurtuin aangelegd is om heerlijk in te spelen.

Ook deze accommodatie is voorzien van een entree met kapstokjes, met een toilet/doucheruimte voor de peuters, met een commode waar de nog luierdragende kinderen kunnen worden verschoond. Er is een magazijn en een keuken/kantoorruimte voor het personeel.

De speelzaal heeft onlangs een metamorfose ondergaan. De speelzaal is overzichtelijk en kleurrijk, waardoor de ruimte nog meer uitnodigt tot spelen.